SETE TRAINING

Με επιτυχία διεξήχθη στο Λουτράκι, το πρώτο εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training με θέμα το “Front Office Essentials”.

Το σεμινάριο είχε στόχο την επιμόρφωση των εργαζομένων πρώτης γραμμής, στον τομέα της υποδοχής και της εξυπηρέτησης πελατών! Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνθηκε αποκλειστικά σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής, στον τομέα της υποδοχής και της εξυπηρέτησης πελατών.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training Front Office Essentials, βοήθησε τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών υποδοχής, προκειμένου να μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις στο χώρο της φιλοξενίας. Οι συμμετέχοντες εφοδιάζονται με πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις, ώστε να αυξήσουν τόσο την προσωπική απόδοσή τους όσο και την εκπλήρωση των εταιρικών στόχων.

  • Βασικές αρχές επαγγελματικής επικοινωνίας
  • Δημιουργία 1ης εντύπωσης στο χώρο εργασίας
  • Η σημασία της Ατομικής Υγιεινής και καθαριότητας
  • Παραδείγματα αντιμετώπισης ειδικών θεμάτων εξυπηρέτησης υποδοχής
  • Η σημασία της επιλογής θετικής συμπεριφοράς
  • Αριστεία στην εξυπηρέτηση πελατών
  • Διαχείριση και αντιμετώπιση παραπόνων, αντιρρήσεων, δύσκολων πελατών & καταστάσεων – Άσκηση με παραδείγματα – Άσκηση με παιχνίδι ρόλων
  • Διερεύνηση και εξακρίβωση αναγκών πελατών
  • Ποιοι είναι οι παράγοντες επηρεασμού καταναλωτών
  • Up Selling – Cross Selling – Suggestive Selling

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣAA Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΑνέστης Αναστασίου (Κωδικός ΛΑΕΚ: 13220)

Ο Ανέστης Θ. Αναστασίου από το 2001 διοικεί την εταιρεία AA+Partners, η οποία παρέχει εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, με εξειδίκευση στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Συγχρόνως, είναι υπεύθυνος του προγράμματος Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η διδακτική και εισηγητική του εμπειρία υπερβαίνει τις 9000 ώρες και ειδικεύεται σε θέματα: διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων, βελτίωσης απόδοσης ανθρώπων και οργανισμών, και στην εκπαίδευση εκπαιδευτών. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (University College London) με μεταπτυχιακά στα Ενεργειακά Συστήματα (City University), στο Διεθνές Μάνατζμεντ (Kings College London & London School of Economics), στις Πολιτικές Επιστήμες και Οικονομικά (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), καθώς και κάτοχος του Proficiency in Hospitality Management (Ecole Hotelier Lausanne).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ2 ΗΜΕΡΕΣ/ 12 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-16:00

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-16:00

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

 

https://www.eventora.com/el/Events/Front-Office-Essentials-Loutraki

Skip to content