Το Λουτράκι είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στον κόλπο της Κορίνθου, στην Κορινθία. Βρίσκεται 81 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας και 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κορίνθου. Το Λουτράκι είναι έδρα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρα-Αγίων Θεοδώρων. Η πόλη είναι γνωστή για τις τεράστιες φυσικές πηγές της και τα θεραπευτικά ιαματικά λουτρά.

Η πόλη συνορεύει με τον Κόλπο της Κορίνθου προς τα δυτικά, ενώ πάνω από την πόλη δεσπόζουν τα Γεράνεια όρη. Υπάρχει μια μικρή κοιλάδα στα νοτιοδυτικά που οδηγεί στον Ισθμό της Κορίνθου. Αν και είναι μέρος του Νομού Κορινθίας, το Λουτράκι βρίσκεται βορειοδυτικά του καναλιού της Κορίνθου και όχι στην Πελοπόννησο.

hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher