Ξενοδοχείο Πλάζα

Το PLAZA είναι ένα μικρό, οικογενειακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου σε ένα από τα ιστορικότερα κτήρια της φημισμένης λουτρόπολης, σε απόσταση μόλις 80 χλμ από την Αθήνα.

Λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προσφέρει ποιοτική αλλά και οικονομική διαμονή.

Το κτήριο διαθέτει τρεις προσόψεις και η μία από αυτές προσφέρει απεριόριστη θέα στην πανέμορφη παραλία του Λουτρακίου με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία. Η πεντακάθαρη θάλασσα απέχει λιγότερο από 20 μέτρα από το ξενοδοχείο ενώ η δημοφιλής παραλία με τα φημισμένα εστιατόρια και τα μπαράκια του Λουτρακίου είναι σε απόσταση αναπνοής.

Η βολική αυτή τοποθεσία και η εύκολη πρόσβαση, καθιστούν το Plaza, ως την πλέον ιδανική επιλογή διαμονής για τουρισμό και επαγγελματικά ταξίδια.

Το PLAZA έγινε το πρώτο ξενοδοχείο στην πόλη του Λουτρακίου που πιστοποιήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο με το σήμα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ».

Πλέον το ξενοδοχείο  σερβίρει μεταξύ άλλων :ντόπια φέτα και ανθότυρο,παραδοσιακά γλυκά κουταλιού φτιαγμένα με πολύ φροντίδα και μεράκι,την περίφημη κορινθιακή σταφίδα η οποία ανήκει πλέον στα λεγόμενα “SUPERFOODS”,ελιές και λάδι,αυθεντικό ελληνικό καφέ,σπιτικές μαρμελάδες με περιεκτικότητα 80% σε φρούτα εποχής, βουτήματα πορτοκαλιού, χειροποίητη τυρόπιτα,αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι.

       

Ιστοσελίδα: www.loutrakiplaza.gr

Τηλέφωνο: +30 2744 069444

0
Δωμάτια
0
Κλίνες
0
Αστέρια
Μετάβαση στο περιεχόμενο