Ξενοδοχείο Bakos

Ένα πλήρως ανακαινισμένο οικογενειακό ξενοδοχείο στο κέντρο του Λουτρακίου μόλις 75μ από την παραλία και 150μ από το κέντρο της πόλης, σε μια ήσυχη γειτονιά. Η πόλη έχει μια τεράστια ποικιλία από ταβέρνες, ουζερί, εστιατόρια, μπαρ και σούπερ μάρκετ. Το SPA-CENTER απέχει 600μ. Από το ξενοδοχείο και το CAZINO 1500μ. Η οικογένεια Μπάκος σας προσκαλεί να περάσετε τις διακοπές σας ή επαγγελματικό ταξίδι στο ξενοδοχείο μας σε μια φιλική, καθαρή και ήσυχη ατμόσφαιρα.

Μονόκλινα δωμάτια, δίκλινα δωμάτια, τρίκλινα δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια είναι διαθέσιμα. Όλα τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με ορθοπεδικά στρώματα, Air-Conditioning, κεντρική Θέρμανση, Ψυγείο, Δορυφορική τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Στεγνωτήρας μαλλιών, Ασύρματο Internet και μεγάλα μπαλκόνια με ωραία θέα.

Το Hotel Bakos προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, αίθουσα πρωινού, αίθουσα τηλεόρασης και χώρο υπολογιστών με δωρεάν πρόσβαση στο internet. Η πισίνα με υδρομασάζ βρίσκεται σε ένα πολύ ωραίο, ήσυχο κήπο με τραπέζια και καρέκλες καθώς και ξαπλώστρες. Σας προσφέρουμε κρουαζιέρες με ή χωρίς οδηγό και μεταφορές προς αεροδρόμιο, λιμάνια και σταθμό τρένων. ο Χώρος στάθμευσης είναι 120 μέτρα από το ξενοδοχείο μας είναι δωρεάν.

Ιστότοπος: www.hotelbakos.gr

Τηλέφωνο: +30 27440 22518

      

0
Δωμάτια
0
Κλίνες
0
Αστέρια
Μετάβαση στο περιεχόμενο