Ξενοδοχείο Mitzithras

ο ξενοδοχείο Mitzithras στο κέντρο του Λουτρακίου ανοίγει τα παράθυρά του στους επισκέπτες και προσφέρει αυθεντική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις ανέσεις και τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.
Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, στο κέντρο του Λουτρακίου και δίπλα στην πανέμορφη παραλία του, με όλα τα κοντινά, προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε πεζοπορία στην πόλη και κατά μήκος της ακτής.

Φιλοσοφία του ξενοδοχείου: Η ιδέα του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει αξία για τα χρήματά σας και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Έχει ανακαινιστεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές.

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για την καθημερινή καθαριότητα και τις λεπτομέρειες των 48 δωματίων που αποτελούν το ξενοδοχείο μας. Όλα τα δωμάτια, μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και πολύ δημοφιλή οικογενειακά δωμάτια, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και μπαλκόνια με θέα στην όμορφη πόλη, το βουνό και τη μερική θέα στη θάλασσα.
Το Café Wine Bar “UMAMI” δίπλα στο λόμπι του ξενοδοχείου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καφέ, ποτών και σνακ από τις 06:00 έως τις 02:00 κάθε μέρα

Ιστοσελίδα: www.mitzithras.gr

Τηλέφωνο: +30 2744026795

      

0
Δωμάτια
0
Κλίνες
0
Αστέρια
Μετάβαση στο περιεχόμενο