Ξενοδοχείο Μιραμάρε

Ξενοδοχείο Μιραμάρε

Το ξενοδοχείο MIRAMARE είναι ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι από τον πανέμορφο βοτανικό κήπο της πόλης, τον ΠΕΥΚΙΑ, λουσμένο από τη θαλασσινή αύρα του Κορινθιακού κόλπου. 
Κατασκευασμένο με καθαρά παραθεριστικού τύπου προδιαγραφές, μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη του ισογείου και μεγάλα μπαλκόνια στα δωμάτια, με το στυλ των 6Ος, προσφέρει σύγχρονη και αξιοπρεπή διαμονή. 
Η θέση του ξενοδοχείου,( πολύ κοντά σε όλα), η σχολαστική καθαριότητα του, το πολύ φιλικό περιβάλλον του σε συνδυασμό με την παραδοσιακή φιλοξενία του θα σας οδηγήσουν εύκολα, και με ασφάλεια, να ανακαλύψετε την ‘’ουσία’’ της ύπαρξης του: Το ξενοδοχείο Miramare είναι Ένα σπίτι μακριά απ’ το σπίτι σας.

Ιστοσελίδα: www.hotelmiramarexylokastro.com

Τηλέφωνο: +30 27430 22375

       

0
Δωμάτια
0
Κλίνες
0
Αστέρια

hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher