Ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa

Το Ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel είναι μια πολυτελή εγκατάσταση που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Βραχάτι Κορινθίας περίπου 1 ώρα από την Αθήνα και 80 μ. Από τον Κορινθιακό Κόλπο. Χτισμένο σε μια έκταση περίπου 2.5 στρεμμάτων με απλές αρχιτεκτονικές γραμμές, προσφέρει μια όαση πολυτέλειας γαλήνης. Ο προαστιακός σιδηρόδρομος από το αεροδρόμιο ή την Αθήνα σταματά στην Κόρινθο ή στο Κιάτο και παρέχει εύκολη και άνετη πρόσβαση. Με θέα στους καταπράσινους κήπους, όλα τα Standard, Superior και Executive δωμάτια και οι ευρύχωρες σουίτες Junior με ενδοδαπέδια θέρμανση και καφετιέρα Nespresso συνδυάζουν πολυτελή καταλύματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες παρέχουν μοναδική άνεση στις οικογένειες. Μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο, εντυπωσιακές βεράντες, σαλόνια με τζάκια, εσωτερικές και εξωτερικές παιδικές χαρές, μαγευτικές πισίνες, εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα για κάθε γούστο, πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό Κορινθίας και προσιτές τιμές, μετατρέπουν το Alkyon Resort Hotel & Spa σε ένα μικρό παράδεισο για νέους και παιδιά.

Το βραβευμένο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου “Spa Center” προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης και αναζωογόνησης. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, Θερμαινόμενο τζακούζι 6 θέσεων, Χαμάμ, 2 σάουνες, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα κατά της γήρανσης, 4 ατομικές καμπίνες θεραπείας, Spa Σουίτα, Spa Bath Boutique.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους για συνέδρια, παρουσιάσεις, εταιρικές συναντήσεις, σεμινάρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις. Οι πέντε κομψές αίθουσες συνεδρίων, συνολικής επιφάνειας 1.145 τετραγωνικών μέτρων, μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση 10 ατόμων έως μια εκδήλωση 1.100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Ιστοσελίδα: www.alkyonhotel.gr

Τηλέφωνο: +30 27410 52010

      

0
Δωμάτια
0
Κλίνες
0
Αστέρια
Μετάβαση στο περιεχόμενο