Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλώς ήρθατε στην Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας είναι ένας επαγγελματικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Κόρινθο και μέλη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο Δήμο Κορινθίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας ιδρύθηκε για την προστασία των επαγγελματικών, οικονομικών και ηθικών συμφερόντων των μελών του, καθώς και για την προώθηση και προώθηση των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων του νομού. Αντιπροσωπεύει τις ξενοδοχειακές μονάδες του Δήμου και με αυτό το δυναμικό επιχειρεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή της Κορινθίας.
 
Τα ξενοδοχεία στην περιοχή είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν και σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Αξιοθέατα

Η Πελοπόννησος, γνωστή στις μεσαιωνικές εποχές ως Morea, είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος στην Ελλάδα και ένας από τους πιο διαφορετικούς προορισμούς στη Μεσόγειο. Ιστορία & Πολιτισμός, Θάλασσα & Ήλιος, Φύση & Υπαίθριες Δραστηριότητες, Πολυτελή & Εγκαταστάσεις, Γαστρονομία & Τοπικά Προϊόντα αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που αποτελούν το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Κορινθίας, επιτρέποντάς του να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη.

Ισθμός Κορίνθου
Αρχαία Κόρινθος
Λίμνη Δόξας

Δραστηριότητες

Κολύμπι στη λίμνη Βουλιαγμένη
hiking
Πεζοπορία στην Κορινθία
Bungee Jumping στον Ισθμό
Κορινθιακή εμπειρία ποδηλασίας
Club Hotel Casino Λουτράκι

hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet hogan outlet moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online woolrich outlet woolrich outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher