Online Travel Agencies, Hotel Digital Marketing, Booking Engine & Channel Μanager: Γιατί είναι απαραίτητα & πως βοηθούν στην αύξηση των κρατήσεων.

Την Πέμπτη, 18/01/2018 στο Ξενοδοχείο ALKYON RESORT HOTEL AND SPA στο Βραχάτι Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας.

Στα πλαίσια της ανωτέρω εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωση η Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας, με θέμα: “Online Travel Agencies, Hotel Digital Marketing, Booking Engine & Channel Μanager: Γιατί είναι απαραίτητα & πως βοηθούν στην αύξηση των κρατήσεων.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν η παρουσίαση του Online Business & γενικότερα της Online παρουσίας των Ξενοδοχείων, τα οποία είναι απαραίτητα εργαλεία για την αύξηση των κρατήσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Κορινθίας  κ. Σοφία Φιλιππίδου,  η οποία χαιρέτισε τη διοργάνωση και την συμμετοχή των παρευρισκόμενων, επισημαίνοντας την μεγάλη σημασία της για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής.

Ομιλητές – παρουσιαστές στην ανωτέρω εκδήλωση ήταν:

Η κ. Ευγενία Τσίογκα για την Expedia, η οποία έκανε ενημέρωση για τον όμιλο, που είναι ένα διεθνές σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις της σημερινής εποχής, καθώς κατά τους τελευταίους 12 μήνες έχει παρουσιάσει αύξηση 40% στις κρατήσεις της για ελληνικά ξενοδοχεία.

Η κ. Χαρά Γεωργιάδου για την Trivago, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών πληροφοριών προερχόμενων από περισσότερες από 200 ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων, όπως για παράδειγμα την booking.com και η hotels.com.

Ο κ. Δημήτρης Σερίφης για την NeliosHotel Digital Marketing, που παρουσίασε το νέο ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, το Media Hub by Nelios που αναδεικνύει τα πραγματικά επικοινωνιακά οφέλη των ξενοδοχείων  που μπορούν να προκύψουν από κάθε πρόταση προβολής που προέρχεται από bloggers ή influencers.

Ο κ. Μάριος Κουνέλης για την Webhotelier/Primal Res που μας ενημέρωσε σχετικά με την διαχείριση ενός νέου δικτύου συνεργαζόμενων ιστότοπων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WebHotelier για την παροχή υπηρεσιών κράτησης on-line στους επισκέπτες τους.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλο βαθμό ικανοποίησης από τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας, που παρευρέθησαν καθώς συντελέσθηκε για πρώτη φορά άμεση ενημέρωση από εταιρείες διεθνών κρατήσεων της διεθνούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του κ. Γιώργου Πολίτη καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου ALKYON RESORT HOTEL AND SPA για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και γενικότερα για την υποστήριξη που απλόχερα και γενναιόδωρα προσφέρουν σε κάθε προσπάθεια της Ένωσής μας.

Και τέλος  θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους που παρευρέθησαν στην ανωτέρω εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωσή μας, προκειμένου να προβληθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για την αύξηση των κρατήσεων.

Skip to content